Predstavujeme e:TECHNOLOGY prekladač

Celú problematiku hybridov a elektromobilov zjednoduší vďaka prekladom odborných termínov

Prechod na elektromobily sa zrýchľuje tak intenzívne, že je niekedy ťažké s ním držať krok. A povedzme si úprimne, že niektoré výrazy, ktoré s ním súvisia, môžu znieť až príliš odborne. Oslovili sme 5 000 vodičov vozidiel so zážihovými a vznetovými motormi v Európe a neuveriteľných 61 % z nich priznalo, že sú pre nich informácie o hybridných a elektrických vozidlách mätúce.  

Vzhľadom na to, že 58 % vodičov považuje elektrifikované vozidlá za budúcnosť automobilizmu a 21 % z nich očakáva, že do dvoch rokov prejdú na elektrifikované vozidlo, je na čase všetko si vyjasniť. Predstavujeme vám prekladač Honda e:TECHNOLOGY , dokonalý nástroj pre každého, kto si nevie rady s pojmami a frázami, ktoré sa týkajú elektrických a hybridných vozidiel.

Toto sú najčastejšie dôvody vodičov vozidiel so zážihovými a vznetovými motormi, pre ktoré sú texty o elektrifikovaných vozidlách také mätúce : technické termíny (40 %), žiadne používateľské skúsenosti alebo príklady z reálneho života (31 %) a nejasné výrazy a frázy (30 %).

Aby sme túto prekážku prekonali, spolupracovali sme s vybranými vodičmi modelov Jazz e:HEV, CR-V e:HEV a Honda e z celej Európy, ktorí nám pomohli vysvetliť nepoznané pojmy týkajúce sa hybridných a elektrických vozidiel na základe ich osobných skúseností a situácií.

Pletú sa vám paralelné, mild a samonabíjacie hybridy? Alebo len chcete pochopiť, čo pre vás znamená pomalé, rýchle a veľmi rýchle nabíjanie? Preklady týchto a mnohých ďalších tém nájdete v prekladači e:TECHNOLOGY.

Vyskúšajte ho tu sami!